Každej víkend ... ... 2018 - první čtvrtka



7.1.
Tento víkend jsme nehráli.

14.1.
Tento víkend jsme nehráli.

21.1.
Tento víkend jsme nehráli.

28.1.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

4.2.
Tento víkend jsme nehráli.

11.2.
Tento víkend jsme nehráli. Příští sobotu se na 13.Pyžamovém plese kapela představí v novém. Opět jen s jednou kytarou a s novým sedmnáctiletým bubeníkem. Je jím syn frontmena Míry, Dan.

18.2.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Jeníkovicích. Třináctý pyžamový ples se vydařil slušně. Žádné návaly, dobrý rozeběh na parketě a hlavně vynikající sešlost pyžamových recesistů. Se svou troškou do pohody přispěla i obec, která k rekonstrukci sálu přidala i nový nábytek. Masivní stoly a židle. Soubor hrál nově a uvedl nového bubeníka Dana. Dan svůj první zvládl s přehledem. Co se příliš nezdařilo, byly lidové songy. Moc lidové nebyly, spíše pyžamová recese. Bohatá tombola o půlnoci přinesla hodně vzruchu a napětí a nakonec vyhráli všichni, protože dort za vítěznou masku nakrájený na plátky koloval po celém sále. Díky Zdendo. Skvělou akci jsme zakončili ve čtvrt na tři.

25.2.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

4.3.
Tento víkend jsme nehráli.

11.3.
Tento víkend jsme nehráli.

18.3.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Bylanech. První velká akce, nepočítaje srandaakci Pyžamový ples, v nové sestavě na velkém jevišti dopadla velmi dobře. Návštěva příjemná, na začátku obsazeno k sezení, a i když nemálo absentérů chybělo, nálada byla skvělá. Soubor hrál v dobré pohodě a osypal taneční parket hned u druhého kusu, i když jej pro nedorozumění musel restartovat. O další podobné veselé kousky nebyla nouze, ale o veselí se zdatně staral i výčep, který byl neustále v hustém obležení a pod jevištěm bylo koupaliště. Skvělou akci jsme zakončili pět minut po druhé. Jako bonus byl po skončení zábavy k vidění Příběh opravdového člověka. Jeden přecucaný karburátor se skácel v půlce sálu a jako správný pilot Meresjev se doplazil až ke kase, i když se mu párkrát podařilo dostat na čtyři, vždy opět poklesl. Dál to už nezvládl a jelikož byl od pádů dobitý do krve, odvezlo ho ARO. Adrenalinový sport.

25.3.
Tento víkend jsme nehráli. Soubor požíval třinácté utužování s názvem Kapela na lyžích. Letos přálo počasí, do hor se vrátila zima, a lyžařské podmínky byly přímo ideální. Díky tomu byla i účast nejvyšší za všechny ročníky, téměř kompletní kapela a většina stálých lyžařů. I kultura večerních hodnocení byla nečekaně klidná a s porovnáním s minulými ročníky připomínala spíše klášterní seminář.

zpět