Každej víkend ... ... 2012 - první čtvrtka



9.1.
Tento víkend jsme nehráli. Z důvodu hledání nových členů se leden a únor určitě hrát nebude. Již se sice jakási sestava objevila, hraje to dobře, ale má to opět nějaké ALE... Tak uvidíme, zda ta ALE zmizí a bude to fungovat.

16.1.
Tento víkend jsme nehráli. Z důvodu zkoušení repertoáru s novými členy se leden a únor určitě hrát nebude, výjímkou bude pyžamový ples, který bude někdy v únoru.

zpět

19.2.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Jeníkovicích. Sedmý pyžamový ples byl první letošní akcí kapely. Účast byla vysoká a zejména recesisté v pyžamech měli jasnou převahu. Civilistů bylo opravdu potenku. Soubor hrál premiérově v novém obsazení. Na místě zpěváka debutoval Pavel Šustr z Bezděkova a za bicími premiérově usedl Venda Beránek z Heřmanova Městce. Přes startovní trému a plesové improvizace se ukázali ve velmi dobrém světle a budou v řadách souboru zdatnými posilami. Skvělou akci jsme zakončili kousek po druhé hodině.

26.2.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

4.3.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Bylanech. Akční pobídka "vstupné za pade do devítí a velký panák zelený za deset" nebyla až tolik úderná, nicméně v devet bylo obsazeno k sezení a ve finále slušně plno. Soubor hrál zase trochu jinak. Bubeník Venda dojíždí závazky v jiné kapele, a tak na jeho místě alternoval Tonda, který se na chvilku odreagoval od trianglu. Všem zvědavcům na nové obsazení se tedy představil pouze frontmen Pavel, který byl ale lehce podchlazen a tuto indispozici ještě zvýraznilo nestálé osvětlení jeho textů, takže výsledek byl stejný jako u každého nastupujícího zpěváka. Něco skvělé, něco dobré, něco méně dobré a je co zlepšovat. Pěknou tancovačku jsme zakočili kousek po druhé.

11.3.
Tento víkend jsme nehráli.

18.3.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Golčově Jeníkově. V klubu Vagon jsme za dobu jeho téměř roční existence hráli třetí kolo. Narozdíl od podzimní slabší akce bylo tentokrát příjemně plno. Soubor hrál poprvé ostrou zábavu v novém složení, neb pyžamový ples je trochu úlet a minule alternoval Tonda, a představil jednu repasovanou novinku s názvem Proč se jen bát, kterou jme hráli někdy před třinácti lety. Frontmen Pavel se vytasil s novou lampičkou na texty, takže orientace v nich se silně zlepšila. Zato akční osvětlení, místy poměrně sporé, dávalo zabrat dalším muzikantům, Vaškovi v klávesách a Vendovi v notách na bicí. Vynikající prostředí trochu pokazila kultura stolování. Dlažba na tanečním parketě připomínala pověstné pánské záchody v Krouně a suchou nohou se přejít nedalo. Ovšem ve finále byl na chodbě u záchodů vody snad centimetr. Nápady některých jedinců prostě umřou v klubu Vagon a lidstvo zůstává ochuzeno. Pěknou zábavu jsme zakončili ve dvě.

25.3.
Tento víkend jsme nehráli. Soubor vyrazil do Krkonoš na tradiční akci Kapela na lyžích. Zase se povedla.

zpět